Kleuradvies

Waarom laat de ene kleur je stralen, en lijk je met een andere kleur flets, nietszeggend of zelfs ouder? Dit heeft te maken met jouw eigen, persoonlijke kleurcombinatie tussen huid, haar en ogen. Deze kleurcombinatie kan worden versterkt of juist verzwakt door de kleuren die je draagt.

Straal je juist in warme of juist koele kleuren? Tijdens een kleurenanalyse wordt, met behulp van verschillende, gekleurde drapeerdoeken, uitgezocht welke kleuren je het meest flatteren en welke absoluut niet.

Kleuradvies prijzen

Theorie en achtergrond van een kleurenanalyse. Indien gewenst: make-upadvies en/of haarkleuradvies.

Individueel: ongeveer 2 uur.
Prijs: € 97,50 incl. kleurenwaaier en adviesboekje.

Voor 2 personen: ongeveer 4 uur.
Prijs: € 87,50 p.p. incl. kleurenwaaier en adviesboekje.

Kleding- en stijladvies

Hoe komt het toch dat een kledingstuk niet goed zit, terwijl je wel de juiste maat hebt aangetrokken? Soms heb je ergens ruimte over, of kom je ruimte te kort. Klopt de vorm van het kledingstuk dan wel met je eigen lichaamsvorm? En waar kun je in dat geval op letten?

Voor het kledingadvies meet ik je lichaamsverhoudingen, zodat duidelijk wordt welke belijning jou het meest flatteert. Ook kijken we naar de vorm van je gezicht in relatie tot de halslijn van een kledingstuk. Met behulp van kledingmallen zoeken we uit welke vormen en modellen het beste bij je passen.

Welke stijl past bij jou? Naar welke stijl gaat je voorkeur uit: klassiek, sportief, romantisch, dramatisch of bohemian? Samen zoeken we uit welke stijl het beste aansluit bij je persoonlijkheid en je dagelijkse bezigheden.

Kledingadvies individueel

Introductie lichaamsvorm en persoonlijke stijl. Kledingadvies.
Tijdsduur: ongeveer 3 uur.
Prijs: € 125,00; inclusief werkboekje met persoonlijke adviezen.

Reviews

Ooit een kleuradvies gedaan bij Willeke? Zeker een aanrader! Het is bijzonder om te zien dat verschil in kleurtinten de uitstraling van een gezicht kunnen veranderen en duidelijk wordt of je een zomer; herfst; winter of juist een lente type bent. Naderhand bij het aanschaffen van kleding ga je echt letten op het kleurenpalet wat bij jouw type hoort, en het beste qua uitstraling in je naar boven halen. De kleurenwaaier wordt een leidraad hierin. Ik heb met veel plezier een kleuradvies gedaan bij Willeke!

Gosine Blok

Ik dacht altijd dat ‘herfstkleuren’ mij het beste stonden, maar miste wat. Uit het kleuradvies van Willeke blijkt dat lentekleuren mij het beste staan. Haar kleurenanalyse heeft ervoor gezorgd dat ik nu de kleding in kleuren koop die mijn look ‘af maken’. Ik krijg sindsdien regelmatig complimenten over mijn outfits. Een echte aanrader!

Renate Visser

Kleur- en kledingadvies

  • In een sessie een volledig kleur- en kledingadvies.
  • Theorie en achtergrond van een kleurenanalyse, introductie lichaamsvorm en persoonlijke stijl.
  • Indien gewenst: make-upadvies en/of haarkleuradvies.

Tijdsduur: ongeveer 4 1/2 uur.
Prijs: € 215; inclusief kleurenwaaier, adviesboekje en werkboekje met persoonlijke adviezen.

Combineren kun je leren

Een kast vol kleren en niets om aan te trekken? Veel kleding en toch maar weinig combinaties? Door het ontwerpen van een moodboard leer je met 9 kledingstukken 42 combinaties te maken.

Workshop Combineren kun je leren

Voor: max. 6 personen
Tijdsduur: 2×2 uur.
Prijs: € 47,50 per persoon, inclusief boekje en materiaal.

Make-up advies

Stralen in de make-up die bij je past: we bespreken en oefenen alle onderdelen van een goede make-up.

Make-upadvies, individueel

Bespreken en oefenen van alle onderdelen van een persoonlijke make-up.

Tijdsduur: ongeveer 1 ½ uur.
Prijs: € 50,00; inclusief werkboekje en gebruik van materialen.

Adres Amarantha

Zandvoorter Allee 190
2012 WE Haarlem
Tel: 06-40382329